Promijeni jezik
Metode analize hrane
NAZIV PREDMETA | Metode analize hrane | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kod |
|
|||||||||||||||||
Nositelj/i predmeta |
|
|||||||||||||||||
Suradnici |
|
|||||||||||||||||
Status predmeta |
|
|||||||||||||||||
OPIS PREDMETA | ||||||||||||||||||
Ciljevi predmeta |
Stjecanje osnovnih teorijskih i praktičnih znanja o principima, metodologiji, tehnikama i zakonodavnim osnovama RH i EU analize hrane. |
|||||||||||||||||
Uvjeti za upis predmeta i ulazne kompetencije potrebne za predmet |
Položena Opće Biologija; Analitička kemija; Organska kemija; Mikrobiologija Hrane |
|||||||||||||||||
Očekivani ishodi učenja na razini predmeta (4-10 ishoda učenja) |
Nakon položenog ispita studenti će znati: |
|||||||||||||||||
Sadržaj predmeta detaljno razrađen prema satnici nastave |
1. tjedan: Opis i pregled sadržaja predmeta. Definicije, Uvod u analizu hrane. Hrvatski i međunarodni propisi. Standardi |
|||||||||||||||||
Vrste izvođenja nastave: |
|
|||||||||||||||||
Obveze studenata |
Prisustvovanje predavanjima u iznosu od 80% ukupne satnice. |
|||||||||||||||||
Praćenje rada studenata (upisati udio u ECTS bodovima za svaku aktivnost tako da ukupni broj ECTS bodova odgovara bodovnoj vrijednosti predmeta): |
|