Promijeni jezik
Senzorske analize hrane
NAZIV PREDMETA | Senzorske analize hrane | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kod |
|
|||||||||||
Nositelj/i predmeta |
|
|||||||||||
Suradnici |
|
|||||||||||
Status predmeta |
|
|||||||||||
OPIS PREDMETA | ||||||||||||
Ciljevi predmeta |
Upoznavanje sa osnovama senzorske percepcije i senzorskim svojstvima hrane, te provođenjem senzorske analize radi procjene kakvoće i prihvatljivosti različitih vrsta hrane. |
|||||||||||
Uvjeti za upis predmeta i ulazne kompetencije potrebne za predmet |
|
|||||||||||
Očekivani ishodi učenja na razini predmeta (4-10 ishoda učenja) |
Nakon položenog ispita studenti će moći: |
|||||||||||
Sadržaj predmeta detaljno razrađen prema satnici nastave |
1. tjedan: Uvod u senzorsku analizu (definicija, povijesni razvoj i primjena), |
|||||||||||
Vrste izvođenja nastave: |
|
|||||||||||
Obveze studenata |
|
|||||||||||
Praćenje rada studenata (upisati udio u ECTS bodovima za svaku aktivnost tako da ukupni broj ECTS bodova odgovara bodovnoj vrijednosti predmeta): |
|