KTF-Split
Kemijsko-tehnološki fakultet
Nastavni programi i raspored
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Sij
Vel
Ožu
Tra
Svi
Lip
Srp
Kol
Ruj
Lis
Stu
Pro
2019
2020
2021
2022
2023
2024
2025
2026
2027
2028
2029
Pregled
rezervacija
Dvorane
Izvještaj
Pretraži:
Gost
Lista korisnika
Dvorane
C611
C613
E400
E401
E402
E407
F401
F402
F405
F406
F407
Veljača 2024
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Ožujak 2024
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Travanj 2024
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Ožujak 2024 - KTF - F405
<< Prethodni mjesec
Ovaj mjesec
Sljedeći mjesec >>
Ponedjeljak
Utorak
Srijeda
Četvrtak
Petak
Subota
Nedjelja
1
08:00~10:00 Med i drugi pčelinji proizvodi 1_DPT
10:00~12:00 Nove tehnike konzerviranja hrane 1_DPT
2
3
4
08:00~11:00 Uvod u molekularnu biologiju 1_DK-OKB
11:00~13:00 Fermentirani mliječni proizvodi i sirarstvo 1_DPT
13:00~14:00 seminar Fermentirani mliječni proizvodi i sirarstvo 1_DPT
14:00~16:00 Održive tehnologije i razvoj 1_DKT-ZO
16:00~17:00 seminar Održive tehnologije i razvoj 1_DKT-ZO
5
11:00~14:00 Ekološka proizvodnja hrane 2_DPT
14:00~17:00 Fizikalna kemija 2 2_PK
6
08:00~10:00 Održive tehnologije u prehrambenoj industriji 1_DPT
10:00~11:00 seminar Održive tehnologije u prehrambenoj industriji 1_DPT
11:00~14:00 Senzorske analize hrane 2_DPT
14:00~16:00 seminar Senzorske analize hrane 2_DPT
7
08:00~10:00 Organska sinteza 1_DK-OKB
10:00~11:00 seminar Organska sinteza 1_DK-OKB
11:00~12:00 seminar iz Anorganske kemije 1 1_PK
14:00~====> Vježbe iz mjerenja i vođenja procesa F405
8
08:00~10:00 Med i drugi pčelinji proizvodi 1_DPT
10:00~12:00 Nove tehnike konzerviranja hrane 1_DPT
12:00~15:00 ZKI
9
10
11
08:00~11:00 Uvod u molekularnu biologiju 1_DK-OKB
11:00~13:00 Fermentirani mliječni proizvodi i sirarstvo 1_DPT
13:00~14:00 seminar Fermentirani mliječni proizvodi i sirarstvo 1_DPT
14:00~16:00 Održive tehnologije i razvoj 1_DKT-ZO
16:00~17:00 seminar Održive tehnologije i razvoj 1_DKT-ZO
12
11:00~14:00 Ekološka proizvodnja hrane 2_DPT
14:00~17:00 Fizikalna kemija 2 2_PK
13
08:00~10:00 Održive tehnologije u prehrambenoj industriji 1_DPT
10:00~11:00 seminar Održive tehnologije u prehrambenoj industriji 1_DPT
11:00~14:00 Senzorske analize hrane 2_DPT
14:00~16:00 seminar Senzorske analize hrane 2_DPT
14
08:00~10:00 Organska sinteza 1_DK-OKB
10:00~11:00 seminar Organska sinteza 1_DK-OKB
11:00~12:00 seminar iz Anorganske kemije 1 1_PK
14:00~====> Vježbe iz mjerenja i vođenja procesa F405
15
08:00~10:00 Med i drugi pčelinji proizvodi 1_DPT
10:00~12:00 Nove tehnike konzerviranja hrane 1_DPT
12:00~15:00 ZKI
16
17
18
08:00~11:00 Uvod u molekularnu biologiju 1_DK-OKB
11:00~13:00 Fermentirani mliječni proizvodi i sirarstvo 1_DPT
13:00~14:00 seminar Fermentirani mliječni proizvodi i sirarstvo 1_DPT
14:00~16:00 Održive tehnologije i razvoj 1_DKT-ZO
16:00~17:00 seminar Održive tehnologije i razvoj 1_DKT-ZO
19
09:00~11:00 ZDRAVSTVENI STUDIJI
11:00~14:00 Ekološka proizvodnja hrane 2_DPT
14:00~17:00 Fizikalna kemija 2 2_PK
20
08:00~10:00 Održive tehnologije u prehrambenoj industriji 1_DPT
10:00~11:00 seminar Održive tehnologije u prehrambenoj industriji 1_DPT
11:00~14:00 Senzorske analize hrane 2_DPT
14:00~16:00 seminar Senzorske analize hrane 2_DPT
21
08:00~10:00 Organska sinteza 1_DK-OKB
10:00~11:00 seminar Organska sinteza 1_DK-OKB
11:00~12:00 seminar iz Anorganske kemije 1 1_PK
14:00~====> Vježbe iz mjerenja i vođenja procesa F405
22
08:00~10:00 Med i drugi pčelinji proizvodi 1_DPT
10:00~12:00 Nove tehnike konzerviranja hrane 1_DPT
12:00~15:00 ZKI
23
24
25
08:00~11:00 Uvod u molekularnu biologiju 1_DK-OKB
11:00~13:00 Fermentirani mliječni proizvodi i sirarstvo 1_DPT
13:00~14:00 seminar Fermentirani mliječni proizvodi i sirarstvo 1_DPT
14:00~16:00 Održive tehnologije i razvoj 1_DKT-ZO
16:00~17:00 seminar Održive tehnologije i razvoj 1_DKT-ZO
26
11:00~14:00 Ekološka proizvodnja hrane 2_DPT
14:00~17:00 Fizikalna kemija 2 2_PK
27
08:00~10:00 Održive tehnologije u prehrambenoj industriji 1_DPT
10:00~11:00 seminar Održive tehnologije u prehrambenoj industriji 1_DPT
11:00~14:00 Senzorske analize hrane 2_DPT
14:00~16:00 seminar Senzorske analize hrane 2_DPT
28
08:00~10:00 Organska sinteza 1_DK-OKB
10:00~11:00 seminar Organska sinteza 1_DK-OKB
11:00~12:00 seminar iz Anorganske kemije 1 1_PK
14:00~====> Vježbe iz mjerenja i vođenja procesa F405
29
08:00~10:00 Med i drugi pčelinji proizvodi 1_DPT
10:00~12:00 Nove tehnike konzerviranja hrane 1_DPT
12:00~15:00 ZKI
30
31
<< Prethodni mjesec
Ovaj mjesec
Sljedeći mjesec >>
Referada
Raspored
Prikaži dan:
Ožu 14
|
Ožu 15
|
Ožu 16
|
Ožu 17
|
Ožu 18
|
Ožu 19
|
[
Ožu 20
]
|
Ožu 21
|
Ožu 22
|
Ožu 23
|
Ožu 24
|
Ožu 25
|
Ožu 26
|
Ožu 27
Prikaži tjedan:
Vel 19
|
Vel 26
|
Ožu 04
|
Ožu 11
|
[
Ožu 18
]
|
Ožu 25
|
Tra 01
|
Tra 08
|
Tra 15
Prikaži mjesec:
Sij 2024
|
Vel 2024
|
[
Ožu 2024
]
|
Tra 2024
|
Svi 2024
|
Lip 2024
|
Srp 2024
|
Kol 2024
|
Ruj 2024